Logo Noorhoff Uitgevers
 • Nieuw: toegang tot lesmateriaal op alle niveaus uitgebreid!

  • de redactie
  • 9 maart 2017
  • 0

  In de online licenties bij onze lesmethoden hebben uw leerlingen toegang tot alle niveaus van één leerjaar. Bij een aantal methoden is dit aanbod al uitgebreid en hebben uw leerlingen toegang tot alle niveaus en leerjaren van meerdere leerjaren. Handig om te differentiëren voor leerlingen die meer herhaling, verdieping of materiaal van eerdere jaren nodig hebben om zich voor te bereiden op het examen.

  Op veler verzoek breiden we dit aanbod verder uit! Vanaf het schooljaar 2017/2018 bieden wij in onze methodelicentie en onze tablet + online licentie/volledig digitaal licentie alle niveaus en leerjaren aan van de onder- of bovenbouw. U kunt uw leerlingen hiermee nog meer herhaling of verdieping aan bieden.

  Wat betekent dit concreet?

  Heeft een leerling bijvoorbeeld een licentie voor 1 vmbo-t/havo/vwo van Stepping Stones 5e editie onderbouw, dan heeft hij/zij ook toegang tot het vmbo-b/lwoo, vmbo-bk  vmbo-kgt, vwo en English edition lesmateriaal van alle leerjaren van deze editie in de onderbouw (in dit geval leerjaar 1 t/m 3 havo/vwo en leerjaar 1 t/m 4 vmbo).

  De toegang tot lesmateriaal op alle niveaus geldt alleen voor methoden waarvoor een methodelicentie, tablet + online licentie of volledig digitaal licentie beschikbaar is. Bekijk hier het overzicht.

  Training en begeleiding

  Wilt u weten hoe u optimaal gebruik kunt maken van het differentiëren, het aanmaken van arrangementen voor (groepen) leerlingen en hoe u leerlingen op een hoger/lager leerniveau les- en oefenstof kunt aanbieden? Meld u dan hier aan voor de verdiepingsworkshop “differentiëren met de online methode-omgeving”.

  Delen is het nieuwe
  vermenigvuldigen

  Reageren is leren!

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

  Er zijn nog geen reacties geplaatst.

  Sluiten