Logo Noorhoff Uitgevers
 • Training en begeleiding bij gepersonaliseerd leren

  Wanneer elke leerling op zijn eigen manier door de lesstof heengaat, vraagt dat om een andere manier van lesgeven. Zo’n omslag maak je niet van de ene op de andere dag. En net als dat leerlingen hun eigen weg bewandelen, zal ook de aanpak van docenten verschillen. De één bedenkt zelf manieren om gepersonaliseerd les te geven. Of zal met collega’s om de tafel gaan. De ander vindt het fijn om daar hulp en begeleiding bij te krijgen. Bijvoorbeeld door een training te volgen in gepersonaliseerd leren. Deze maand informeren wij u onder andere over verschillende trainingen die u kunt volgen over gepersonaliseerd leren. En over de begeleiding die u daarbij kunt krijgen.  

  Training en begeleiding

  Tijdens de trainingen helpen professionele trainers u op weg met het (digitale) lesmateriaal. Maar ook leert u alles over gepersonaliseerd leren. Daarnaast laten we u in verdiepingstrainingen ervaren hoe u meer haalt uit uw methode. Verscheidene docenten vertellen hoe zij zichzelf bekwaamden in meer op maat lesgeven. En wat hen het meest heeft opgeleverd.  Schoolleiders delen hun ervaringen. Zij laten zien hoe zij hun studiedagen op een leuke en efficiënte manier inrichten.

  Uiteraard horen we ook graag uw mening over training en begeleiding. Wat wilt u hierover lezen deze maand? Op welke manier bereidt u zich voor op een nieuwe manier van lesgeven?

  Delen is het nieuwe
  vermenigvuldigen

  Reageren is leren!

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

  Er zijn nog geen reacties geplaatst.

  Sluiten